Empatix mediabank Media ID 174Empatix mediabank Media ID 176Empatix mediabank Media ID 177
Empatix mediabank Media ID 183

It`s all about the People

God jobbformidling handler om å ha fokus på enkeltmennesket!
Derfor bytter Rett Bemanning navn til People!

Vi har tro på at fremtidens jobbmarked handler enda mer om å sette enkeltmennesket i fokus, men på dine premisser, og med bruk av ny teknologi som gir deg som jobbsøker mulighetene til å foreta viktige valg på rett grunnlag enklere, bedre og raskere.

Selv om vi skifter navn til People, består vårt mål om å være den beste til å finne din kollega, enten stillingen er fast, midlertidig eller et konsulentoppdrag.

Hvordan finne den rette kandidaten?

Å finne dyktige medarbeidere er både tid- og kostnadskrevende uansett om det er kortsiktig eller langsiktige ansettelser. Man skal ha kunnskap om en ansettelsesprosess, gå gjennom søknader og ha intervjuerfaring, og man må ha mye tid. Dette er krevende oppgaver som ofte kan være besparende å la andre ta seg av. 

I People har vi mange års erfaring innen bemanning og rekruttering og vet hva slags kunnskap og egenskaper som kreves innenfor ulike fagområder. Vi bruker tid på å bli kjent med deg som kunde for å forstå dine behov før vi finner den rette kandidaten. 

Gjennom lokal kunnskap og gode relasjoner til både ansatte og jobbsøkere finner vi alltid de beste og mest kvalifiserte medarbeidere. I tillegg har vi gode kandidatbaser og samarbeidspartnere i inn- og utland som muliggjør målrettede søk etter kandidater i store og egeneide nettverk.

Våre lokale rekruttering og bemanningsbyråer har engasjerte og dyktige rådgivere med fokus på personlig service og kvalitet. Vi er opptatt av å skape godt samarbeid og gode kundeopplevelser. 

En vellykket rekruttering eller innleie av vikar begynner med at du kontakter People i dag! 

Her finner du kontaktinformasjon til alle våre dyktige medarbeidere.